piatok, decembra 21, 2007

Bilancia roku 2007

Portál www.uby.sk bol spustený v polovici roka v Júny 2007. Pár mesiacov, ktoré ostávali do konca roku, znamenali mimoriadny (azda až nečakaný) úspech a potvrdili potrebu naozaj moderného a používateľsky prístupného portálu s ubytovaním.

Za pár mesiacov sme rozšírili databázu zariadení na vyše 320 (každým dňom pribúdajú) a návštevnosťou portálu sme sa zaradili medzi špičky na Slovensku. Vo vyhľadávači Google sme napr. pre slovo "ubytovanie" na 3 mieste, v spoločnosti gigantov, ktorí pôsobia v tejto oblasti už niekoľko rokov.

Priniesli sme na trh služby, ktoré nemajú na slovenskom trhu obdobu - správa obsadenosti s prepojením na stránku zariadenia, GPS lokalizácia a neustále pracujeme na dalších vylepšeniach, ktoré našu stránku ešte viac z atraktívnia. Pripravujeme napríklad českú mutáciu stránky, ktorú plánujeme spustiť v najbližšom čase.

Naša hlavná filozia znie, optimalizovať stránku pre klientov hľadajúcich ubytovanie, nie pre naháňanie platiacich zariadení. O tom, že ideme správnym smerom nás presviedča aj 40% návštevníkov, ktorý sa k nám vracajú, viac než 400 rezervácií poslaných priamo zariadeniam (počet telefonických rezervácií je pravdepodobne ešte vyšší) a mnohé Vaše pozitívne ohlasy, ktoré sú nám hnacím motorom v našej práci.

Rok 2008 bude pre náš portál prelomový. Očakávame silný rast a trvalé usadenie sa na špici na trhu. Máme veľké plány na vylepšenia a novú jazykovú mutáciu.

Nič z toho by však nemalo zmysel bez spokojných klientov. Preto Vám ďakujeme za využívanie služieb nášho portálu, za Vaše ohlasy a prajeme Vám krásne Vianoce 2007 a štastný a úspešný Nový rok 2008.

1 Comments:

Anonymous Anonymný said...

". Vo vyhľadávači Google sme napr. pre slovo "ubytovanie" na 3 mieste, v spoločnosti gigantov, ktorí pôsobia v tejto oblasti už niekoľko rokov." - este, ze mam statnice - inac druhe miesto by nebolo tvoje :) Ale aj tak, blahozelam.

1. februára 2008 o 1:32:00 SEČ  

Zverejnenie komentára

<< Home